2 Şubat 2011 Çarşamba

YeeChat BEDAVA Sesli ve Görüntülü Sohbet Odası Kurma Yöntemi

Create a Free video chat room
for your website or blog!

Multiple chat room skins for you to freely choose. Full-featured: avatars, smilies, flash emotion, voice message, etc. Unique chat room name, custom keywords combination. About 20 chat room categories, multiple interface languages.

You can create a video chat room, free of charge, by filling out the following form.
Or you can purchase a hosted chat at 123flashchat.com ($30+), it's more feature-rich and it has professional technical support. (Details)

YeeChat BEDAVA Görüntülü ve Sesli Sohbet Sitesi Kurulumu Resimli TÜRKÇE Anlatım


YeeChat Görüntülü ve Sesli Sohbet Odası Kurmak için İlk Önce YeeChat Panelimize Üye Olmalısınız.

Üye Olmak İçin Tıklayın

Açılan Sayfada Hemen Aşağıdaki Resim Karşınıza Çıkacaktır. Hemen Sağ Alt Köşesinde "Register Now" Seçeneğine Tıklayarak Üyelik Formunu Doldurup Üye Olabilirsiniz. Daha Sonrada Tekrar Aynı Şekilde Aynı Sayfadan "Username" yani Kullanıcı Adınız. "Pasword" Şifrenizi Yazıp Login Butonuna Tıklayarak Üyelik Sayfanıza Giriş Yapabilirsiniz.
Üye Olduktan Sonra YeeChat Ana Sitesinden " Create Free Chat Room " a Tıklayınız. (Aşağıdaki Resimdeki Gibi)


Açılan Sayfada Login Panelinden Üyelik Girişinizide Yaptıktan Sonra. Karşınıza Çıkan YeeChat " Apply Room " Panelinden Görüntülü ve Sesli Sohbet Odanızı Kurabilirsiniz.


Aşağıda YeeChat Free Video Chat Room Sitesinden Görüntülü ve Sesli Sohbet Kurulumunu Sizin İçin Resimli Anlatımını Yayınladık.




Room Name: Sohbet Odanızın İsmi
Room ID: Sohbet Odanızın Link Adresindeki  URL İsmi ÖRNEK: yeechat.com/sohbet
Room Categories: Odanızın Kategorisi, Ordaki Seçeneklerden İstediğiniz Herhangi Bir Kategoriyi Belirleyin. [ Kategorilerle İlgili Detaylı Bilgi İçin YeeChat Categories Linkine Tıklayın. NOT: Bu Konu Hakkında Detaylı Bilgiyi İlerde Yayınlicaz]
Room Language: Odanızın Dilini Belirleyin Türkçe Seçin

Website: Sohbet Odanızı Hangi Sitenize Koymak İstiyorsanız. O Sitenizin Link Adresini Yapıştırın Bu Kısma


Description: Sohbet Odanız ileİlgili Açıklayıcı Kelimeler, Cümleler Yazın. ÖRNEK: Seviyeli ve Huzurlu Sohbet Ortamında Siz Değerli Sohbetci Arkadaşları Türkiyenin Dört Bir Yanından  Sitemize Buyur Eden Misafirleri Uğurlamaktan Çok Mutlu Olmaktayız. veya Kısaca Gönüllerin Buluşma Noktası gibisinden Açıklama Yazabilirsiniz.


Keywords: Sohbet Odanızın Googlede Hangi Yardımcı Kelimelerle Çıkmasını İstiyorsanız. O Kelimeleri Her Bir Kutucuğa Yazın. Kutucuk Sayısı Az Geliyor ise "Add" Butonunu Kullanarak Yeni Keywords Kutucukları Ekleyebilirsiniz. (Tavsiye:Her Kutucuğa Aralarına Virgül Koyarak Bir Çok Kelime Yazabilirsiniz Buda İşin Piçliği)


Room Skin: Bu Seçenektende Sohbet Odanızın Yan Çubuk ve Menü Rengini Belirleyin. Aşağıdaki Renklerden İlk Renk Açık Mavi(default) Rengi Seçilmiş Bir Sohbet Odası Örneği Hemen Resimlerin Alltında Gösterilmektedir.




Room Logo: Sohbet Odanızı Simgeleyen Bir Resim Seçin yada Kendi Bilgbisayarınızdan Seçmiş Olduğunuz Resmi "Upload" ile Yükleyin


Welcome Message: Sohbet Odanızı Ziyaret Eden Üye ve Misafirlerinizi Karşılayan Otomatik Bot Tarafından "Hoş Geldiniz" Türünden Bir Karşılama Mesajı Yazın Bu Kısma
ÖRNEK: "Saygı-Sevgi ve Huzur Dolu Sohbet Sitemize Hoş Geldiniz"



Adult Room: Bu Seçenek Sitenizin +18 Yani Erotik/Cinsel Sohbet Odası Olduğunu ve Gelen Kişilerin +18 Uyarısını Göreceğini ve Bunu Bilerek Sohbete Giriş Yapabileceklerini Söylüyor.
Kısacası Adult Room Seçeneğini Seçerseniz Sohbet Odanız +18 Olur. Seçmez Boş Bırakırsanız Kutucuğu Normal Genel Her Kesime Hitap Eden Bir Sohbet Odası Olduğunu Belirtmiş Olursunuz.

Tavsiyemiz. Adult Room Seçeneğindeki Kutucuğu Boş Bırakın. Sanki Normal Sohbet Sitelerinde Özelde O Tür Ahlaksızlıklar Olmuyor xD. En İyisi Boş Bırakın Kim Napıyorsa Yapıyor Zaten Özelde.




YeeChat Sohbet Odanızın Kurulum Aşamasındaki Son Noktaya Geldik. En Son Yukarıdaki Resimde Gördüğünüz Gibi " Verification Code " var Yani Doğrulama Kodu Demektir.
Ekranda Görmüş Olduğunuz 4 Haneli Rakamları Karşısındaki Kutucuğa Yazın Hemen Altındaki " Submit " Butonuna Tıklayarak Sohbet Odanızı Kurmuş Olursunuz.
Uyarı: I already read the Agreement and Privacy Policy  <-- Burdaki Kutucuk İşaretli Kalacak. İşareti Kaldırırsanız YeeChat Kurallarını Kabul Etmiyorum Demiş Olursunuz ve Sohbet Odanızı Kurulumu İptal Edilir.

Hayırlı ve Uğurlu Olsun Arkadaşlar Güle Güle Kullanın.

Yeechat görüntülü ve sesli sohbet odası kurulumu hakkında bilmediklerinizi sormak için hemen aşağıdan yorum yazıp sorularınızı bize gönderiniz. En Kısa zamanda yardımcı olacağız.

Keywords:Yeechat Create Free Room Method?,How to Yeechat Video Chat Room,YeeChat Sohbet Odası Nasıl Kurulur,Yeeçet Nasıl Kurabilirim,Yeechat Sohbet Sitesi Kurmak Paraylamı,YeeChat Sohbet Odası Kurma Yöntemleri,YeeChat Sohbet Sitesi Kurma Teknikleri,Yeechat kim kurabilir,YeeChat Kurulumu Resimli Anlatım,YeeChat Sohbet Odası Kurulumu Detaylı Anlatım,Sesli ve Görüntülü Sohbet Odası Kurulumu,Kameralı Sohbet Sitesi Nasıl Kurulur Detaylı Anlatımı Burda,Bedava Sesli Sohbet Kur,Bedava Görüntülü Sohbet Kur,Bedava Konuşmalı Sohbet Odası Kurulumu,Bedava Sesli Sohbet Odası Nasıl Kurulur


27 yorum:

  1. Selam Bende bir sohbet odası açtım ancak actıgım sohbet odamda kamera butonuna tıkladıgımda yeechat odamdaki bir cok buton aktifligini kaybediyor yane diger butonların üstünede tıklanmıyor camda acılmıyor, bir guest yeechat odama girdiginde cam açabiliyor ancak ben onun camına bakamıyorum denemek için bir arkadaşım ile yaptık, ben başka bir yeechat sohbet odasına girdigimde cam açabiliyorum başkalarının camlarına bakabiliyorum hiç bir sorun yok bu konuda desteginizi istiyorum ilginize şimdiden teşekkür ederim saygılar...

    YanıtlaSil
  2. YeeChat Help Expert26 Aralık 2011 04:26

    Sayın Lodos : Size birebir yardımcı olmak için lütfen yeechat odanızın linkini gönderin kontrol edelim odanızı ve sorunu beraber çözelim. Büyük bir ihtimal ayarlardaki seçeneklerle oynanmıştır.

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. Evet Ücretsiz. Ama Ücretli Sürümü de bulunmakta.

      Sil
  4. verification code" bei mir felt und kan ich nicht sehn ,,warum ist sooo???

    YanıtlaSil
  5. GERÇEKTEN BUNLAR YALANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!

    YanıtlaSil
  6. bunlar yalan diyen arkadaş eminimki ki daha siteye bile giremedin sen :)

    YanıtlaSil
  7. yav neden giremiyoz ki siteye

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konu ile ilgili açıklama yapılmıştır.

      Link Adressi:

      http://yeechat-forum.blogspot.com/2012/04/yeechat-sitesine-giris-sorunu-yeechat.html

      Sil
  8. Selam öncelikle paylaşım için tşk.Benim sorunuma gelirsek odayı açtım sorunsuz bir şekilde fakat bağlantı yapamıyorum Connection failed, please try later! uyarısı veriyor.Verdiği uyarı yüzünden bende bekledim biraz zaman geçmesini fakat değişen bişey olmadı acaba bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?

    YanıtlaSil
  9. Server is under maintaince, please try it later. herşeyi doldurdum bu çıktı ne bu kardeşim insanları neden kandırıyorsunuz

    YanıtlaSil
  10. AYNEN OYLE BAKIMA ALINMIS SITE

    YanıtlaSil
  11. SLM BEN KAC GUNDUR SINIRIMDEN CATLADIM ODA KURULUMUNU YAPIYORUM HER SEFERINDE NEDEN BU Sunucu maintaince altında, daha sonra deneyin. YAZI CIKIYO BILGI VERIRMISINIZ

    YanıtlaSil
  12. Server is under maintaince, please try it later.

    Bu Ne demek Oluyor Şimdi Bekliyorum Bekliyorum . Aynı Değişen birşey yok. Bi Söylerseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  13. http://xat.com/Yarm_Fm_SohbeT


    SeViLe SoHBeT

    YanıtlaSil
  14. arkadaslar flashchat123 kurulumları kapanmıstır onun ıcın ugrasmayın yetkili ben stefania gogo

    YanıtlaSil
  15. ÜCRETSİZ ODA KURAMIYOR MUYUZ ARTIK...

    YanıtlaSil
  16. Herşey çok güzel olmus teşekürler.

    YanıtlaSil
  17. Seslichatdefne

    YanıtlaSil

1-Bu Konuyla İlgili Merak Ettiklerinizi , Sorularınızı ve Görüşlerinizi YeeChat Kullanıcılarına İletmek için Yorumunuzu Yazıp Gönderin. [Turkish Language]

UYARI !
Lütfen , Sadece Konuyla Alakalı ve YeeChat ile İlgili Yorum Yazınız. Aksi Taktirde Yorumunuz Yayınlanmicaktır.

2-This is what you have to worry about the subject, write your comment Send your questions and comments YeeChat for its users to communicate. [İngilizce]

Warning !
Please , Write your comment about the issue and relevant YeeChat