19 Şubat 2011 Cumartesi

YeeChat Share Paylaşım ile Ziyaretci Sayınızı Artırın

Çoğu Web Site Sahibi "Neden Bizimde Sesli ve Görüntülü Bir Sohbet Odamız Olmasın " Diye Dert Yakınır.
==> Bu konu üzerine bize iletilen sorulara genellikle kameralı ve sesli sohbet odası kurulum aşamalarını kendilerine anlatıp tavsiye ettiğimiz halde beceremeyen yada ben uğraşmak istemiyorum.
==> Sadece web sitemde kameralı sohbet bulunsun yeter diyenler için mevcut sitemizde görüntülü ve sesli sohbet panellerini nasıl kendi web sitelerine ekleyebileceklerini anlatmış bulunmaktayım.
==> Konuyla ilgili Detaylı Bilgi için Lütfen aşağıdaki açıklamaları sırasıyla okuyunuz. Sorularınız ve Görüşleriniz için Yorum Yazarak yada iletişim panelimizle YeeChat Yardım Görevlilerimize ulaşabilirsiniz.

YeeChat Share [ Paylaşım] Butonu Ne İşe Yarar
Yee chat sohbet odalarında herkese görünen Menü Panelinde Aşağıda Gördüğünüz Gibi Share Butonu Bulunduğunuz Sohbet Odasını Facebook , Twitter, Del.icio.us , Digg , Google Bookmarks , Yahoo My Web, WindowsLive , StumbleUpon , Reddit ,Newsvine ,  Gibi Sosyal Paylaşım Sitelerinde Link Olarak Paylaşıp Tanıtmak için ve Kendi Blog Sitenize Yee Chat Sohbet Odasını Kodlarını Alıp Eklemeniz İçin Share Butonu Bu Konuda İşe Yaramaktadır.

YeeChat Sohbet Odasının Yukarısında Aşağıda Gördüğünüz Gibi Menü Bulunmaktadır. Bu Menüden Share ( Paylaşım) Paneline Tıklayınız. [Resimli Anlatımı Okuyarak Detaylı Bilgiye Rahatlıkla Ulaşabilirsiniz.]

*Bağlan *Kayıt *Ayarlar *Share *Yardım *Hakkımızda

YeeChat Share Paylaşım Butonu Resimli Anlatım
1. Adım = YeeChat Menüsünden Kırmızı Noktayla İşaretlediğimiz Share (Paylaşım) Butonuna Tıklayın

YeeChat Menü ve Share Butonu


2. Adım = YeeChat Share ( Paylaşım) Butonuna Tıkladığınızda Hemen Aşağıdaki Paylaşım Paneli Karşınıza Çıkacaktır. Gördüğünüz Gibi Aşağıdaki Panelde 3 Buton Var Birincisi Direct Access URL Yani Direk Sohbet Odasının Link Adresini Sosyal Paylaşım Sitelerinde Paylaşmak Anlamına Gelir.

YeeChat Sosyal Paylaşım Siteleri

3. Adım = YeeChat Share Paylaşım Panelinin İkinci Butonu Olan Source File URL Buda Sohbet Odasının Giriş Panelini Blog veya Web Sitemizde Paylaşmamıza Yarıyor.

YeeChat Giriş Paneli Link Paylaşım Alanı
4. Adım = YeeChat Share Panelinde Üçüncü Buton Embeded Code Butonuna Tıkladığınızda Hemen Aşağıda Bulunduğunuz Yee Chat Sohbet Odasının Embed Kodları Çıkar. Embed Kodlarını Kopyalayıp Kendi Web Sitenize Eklediğiniz Taktirde Sohbet Odası Sizinde Web Sitenizde Görünecektir ve Aynı Zamanda Sizin Kendi Web Sitenizden Eklediğiniz Odaya Girişlerde Sağlanmış Olacaktır.



YeeChat Embed Code Paneli


Sitenize Bizim Yönetimimizde YeeChat Yardım Görevlileri Denetiminde Sesli ve Görüntülü Sohbet Odası Eklemek İçin TIKLAYIN !

Yukarıdaki Embed Kodlarını Kopyalamak için Coppy Tuşuna Basmanız Yeterli Olacaktır. Sonraki İşlem İse Kodları Ekleyeceğiniz Sitede Kodları Eklemek İstediğiniz Alana Sağ Tıklayıp Yapıştır Diyerek Sohbet  Odasınız Kendi Sitenizdede Yayınlamakta Size Kalıyor. :) Kolay Gelsin Şimdiden.

Bu Konuyla İlgili Sorularınız için Lütfen Bu Kayda Yorum Yazınız. Yada İletişim Panelimizden Bize Ulaşarakta Sorularınızı Bize İletebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

1-Bu Konuyla İlgili Merak Ettiklerinizi , Sorularınızı ve Görüşlerinizi YeeChat Kullanıcılarına İletmek için Yorumunuzu Yazıp Gönderin. [Turkish Language]

UYARI !
Lütfen , Sadece Konuyla Alakalı ve YeeChat ile İlgili Yorum Yazınız. Aksi Taktirde Yorumunuz Yayınlanmicaktır.

2-This is what you have to worry about the subject, write your comment Send your questions and comments YeeChat for its users to communicate. [İngilizce]

Warning !
Please , Write your comment about the issue and relevant YeeChat